RangeRover PHEV

RIJIMPRESSIE

Voor veel zakelijke rijders is de PHEV uitvoering een interessant aanbod. PHEV staat voor Plug-in Hybrid Electric Vehicle of anders gezegd een met een stekker oplaadbare Hybride, waarmee je voor een deel elektrisch kan rijdenin combinatie met een brandstofmotor. 

De oplossing voor rijders die enerzijds willen bijdragen aan het milieu door een lagere CO2 uitstoot, maar anderzijds de bewegingsvrijheid willen van een auto met een verbrandingsmotor om zonder na te hoeven denken lange afstanden zonder laadstops te kunnen afleggen. Elk automerk voert daarbij zijn eigen politiek. 

Opmerkelijk is dat LandRover ook met haar RangeRover modellen de policy hanteert in elke uitvoering een PHEV versie aan te kunnen bieden, zoals de Discovery, Sport, RangeRover Evoque, RangeRover Velar, RangeRover Sport, RangeRover en Defender. Volgens Demi van Lienden van dealer Kimman één van de belangrijke succesfactoren van dit merk. Zij liet mij trouwens ook weten dat het dealerbedrijf Kimman, na een rijke historie van 135 jaar in Haarlem te zijn gevestigd, begin 2022 gaat verhuizen naar een pand in Hillegom op de centraal gelegen locatie van het voormalige Ford museum. Deze nieuwe vestiging bestaat uit 2500 m2 en zal worden ingericht als één centrale showroom en een werkplaats met de meest moderne technologieën conform de richtlijnen van de Jaguar en LandRover fabriek. De ruime showroom zal plaats bieden aan zowel nieuwe als jonggebruikte modellen van deze merken.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen