Renault dealer Zeeuw & Zeeuw sponsor VV Katwijk

Sinds eind oktober wordt VoetbalVereniging Katwijk gesponsord door Renault dealer Zeeuw & Zeeuw uit Noordwijk. Aanleiding om eens binnen te lopen bij Vestigingsmanager Aart Draijer om te horen wat hiervoor de achterliggende gedachte is. 

“Het leek ons in het kader van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid een goede zaak om een ambitieuze voetbalclub in ons rayon te sponsoren en daarbij is de keus gevallen op VV Katwijk. 

Uiteraard gebied de eerlijkheid te zeggen dat een andere reden is het verhogen van onze locale naamsbekendheid en daarmee uiteindelijk het stimuleren van onze autoverkoop. Onze sponsoring betreft het beschikbaar stellen van twee zwarte Renault Clio’s aan de voetbalclub die ingezet zullen worden voor het poulen van de spelers. Voordeel is dat we tijdens de wedstrijden ook boodschappen via de LED-bebording kunnen communiceren. Het hierdoor ook lid zijn van de BusinessClub biedt eveneens de mogelijkheid tot netwerken, wat met name voor de bewerking van de Zakelijke Markt voor ons van groot belang is. Wij hebben er alle vertrouwen in dat deze sponsorsamenwerking voor beide partijen vruchtbaar zal zijn”. Aart, het is mij helemaal duidelijk.

Door John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *