Volvo V60 B3 Momentum Advantage

Altijd interessant als automerken met een special edition komen. Vaak zijn de modellen dan luxer aangekleed voor minder geld. In dit geval een speciale editie van de Volvo V60 B3 die de toevoeging Momentum Advantage heeft gekregen en in een beperkt productie-aantal leverbaar is. 

Het voordeel van het moment is dat deze Volvo nu leverbaar is met een vanaf prijs van 39.995 euro en standaard voorzien is van een 163 pk Mild Hybrid benzinemotor, automatische transmissie, LED koplampen, 17 inch lichtmetalen velgen, navigatie, smartphone integratie, 12,3 inch digitaal instrumentenpaneel, 9 inch touchscreen, DAB+/ High Performance audio, park assist achter, Volvo on Call,2-zone ECC, aluminium inleg in het interieur en een uitgebreid veiligheidspakket met o.a. City Safety, kortom een hele complete representatieve zakenauto voor een hele scherpe prijs en tegelijk een prima familie stationuitvoering met een royaal ruimte-aanbod.

En als u hem nog niet compleet genoeg vindt zijn er verschillende opties en pakketten mogelijk om hem helemaal naar uw smaak uit te voeren. Heerlijk bij Volvo vind ik altijd die ‘coole’ eigenzinnige vormgeving, zoals het dashboard met verticaal geplaatste ventilatieroosters  De stoelen zijn voortreffelijk wat zit betreft. Royaal verstelbaar met een goede ondersteuning voor de rug en bovenbenen. Op veiligheidsgebied scoort Volvo natuurlijk, zoals vanouds, altijd goed. Zeker de moeite waard om eens langs te rijden bij één van de vestigingen van Volvo dealer Stern in Katwijk, Hillegom of Leiderdorp.

John Vroom
Autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *