Renault E-tech

Voor diegenen die nog wel naar de reclamespots op tv kijken zal ongetwijfeld die spot met de 3 witte Renaults zijn opgevallen met de speciale Business aanbiedingen. Ik had natuurlijk naar internet kunnen gaan om er meer van te weten te komen, maar ben even bij Aart Draijer van Renault dealer Zeeuw & Zeeuw in Noordwijk binnengelopen.

Renault heeft recentelijk 3 nieuwe Hybride en Plug-In Hybrides geïntroduceerd voor de modellen Captur, Mégane en Clio speciaal voor particuliere- en zakelijke rijders die niet belemmerd willen worden door een beperkte elektrisch rijden actieradius, maar toch iets willen bijdragen aan het milieu voor de komende generaties.

Daarnaast bieden deze motoren een besparing op de brandstof- en wegenbelastingkosten en dat nog afgezien van het grotere vermogen van opgeteld 160 pk. Speciaal voor de zakelijke markt heeft Renault voor deze modellen een Business uitvoering geïntroduceerd die extra luxe zijn uitgevoerd tegen een aantrekkelijke prijs. Zoals bijvoorbeeld de Captur Business met een EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem met 7 inch touchscreen, inclusief TOM TOM live navigatie met de kaart van Europa, parkeersensoren achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en 16 inch stalen wielen, naast de allernieuwste rijassistentie- en veiligheidstechnologieën.

Het is mij duidelijk en wilt u meer weten over deze nieuwe modellen loop dan ook even binnen bij Renault dealer Zeeuw & Zeeuw in Noordwijk.

John Vroom
Autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen