De Slaapkamer van Katwijk binnenkort geopend

Drie jaar geleden opende eigenaresse Mirjam de Best ‘De Slaapkamer van Lisse’.
Vrijdag 30 oktober is een tweede winkel aan het Noordeinde 28a in Katwijk een feit; ‘De Slaapkamer van Katwijk’.

Mirjam de Best: “In onze sfeervolle winkel kan je terecht voor de meest comfortabele bedden & matrassen, het mooiste bedlinnen, badgoed en keukenlinnen. Daarnaast verkopen wij alles om jouw (slaap)kamer in te richten zoals nachtkastjes, verlichting, vloerkleden, bijzettafeltjes of een gezellige fauteuil”.
“Ook wij willen ons steentje bijdragen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Daarom hebben wij flexibele openingstijden, houden gepaste afstand en poetsen/desinfecteren wij de showroom nog frequenter. Wij bieden alle klanten ook ‘Private & Safe-shopping’ aan, waardoor wij speciaal voor jou onze showroom reserveren .Voor veilig en privé winkelen mail of bel ons gerust voor het maken van een afspraak. Vrijdag 30 oktober zijn onze deuren aan het Noordeinde 28a in Katwijk geopend”.
De Best met gepaste trots: “Nachtrust en mooie momenten zijn niet te koop, die creëer je”.

De Slaapkamer van Katwijk
Noordeinde 28 A
Email: [email protected]
2225 CS Katwijk
Tel: 071 7850924 (vanaf 30 oktober)

De Slaapkamer van Lisse
Heereweg 193
2161 BD Lisse
Tel: 0252 769229
Email: [email protected]
Website: www.deslaapkamervanlisse.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam