Alfa Romeo Giulia

Een aantal maanden geleden heeft de Giulia een lichte restyling ondergaan. Aan de buitenkant herkenbaar aan de glanzend zwarte grille en nieuwe ledkoplampen met donkere lenzen. Ook in het interieur vond en aantal kleine wijzigingen plaats, zoals een iets ander stuur en veiligheidsgordels die in het zwart ook in rood en groen te bestellen zijn. 

Het meest opvallend daar is het nieuwe 8.8 inch touchscreen, waarmee de vernieuwde infotainment te bedienen is, waarmee deze Alfa nu weer helemaal up-to-date is . Wat een fraaie sedan is deze Giulia. Echt een zakenauto voor als u zich op beschaafde wijze wilt onderscheiden van de massa en stijlvol Italiaans design weet te waarderen. Prachtige lijnen, fraai gestileerde neus. Stoer en toch elegante mooi oplopende zijlijn met een chroom omgeven raampartij. Het mooiste van deze Giulia is het er mee rijden. 

Mooi sonore motorgeluid en met de bekende Alfa DNA knop kan je diverse rijmodi instellen, waarbij ik natuurlijk ga voor de stand ‘Dynamic’, waarbij je duidelijk voelt dat alles op scherp staat voor een dynamisch rijgedrag. Prettig stuurgevoel en het gaspedaal reageert alert. Het onderstel biedt een mooi afgewogen mix van comfort en sportiviteit. Een Giulia móét je naar mijn idee ervaren, dus maak eens een proefrit bij Alfa Romeo dealer AutoWinkel in Woerden, Waddinxveen of Alphen aan de Rijn.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *