Toyota Hilux

TEKST JOHN VROOM, AUTOREDACTEUR

Recentelijk stond ik even uit te waaien op de boulevard in Katwijk waar ze op het strand druk in de weer waren met de opbouw van de strandtenten met het oog op het nieuwe seizoen. Mijn oog viel daarbij op het grote aantal Toyota Hilux modellen van de strandtentuitbaters die ingezet werden voor het zware werk.

Mijn weg vervolgend kwam ik ook nog een aantal Hilux-en tegen van de Gemeente Katwijk. Geïnteresseerd geraakt in dit model reed ik even langs bij Toyota dealer Louwman die mij enthousiast informeerde over deze Hilux. Net als de Toyota Landcruiser heeft deze Hilux een reputatie als onverwoestbare werkpaarden, niet alleen in Nederland, maar WorldWide en zeker in de onbegaanbare gebieden in Amerika en Afrika. Dit model is multifunctioneel omdat hij in allerlei varianten leverbaar is, zoals verlengd en al dan niet met een dubbele cabine, kortom helemaal af te stemmen op de praktische wensen van de gebruiker. 

Veelal zijn dit soort werkpaarden praktisch en no-nonsense uitgevoerd, maar deze Hilux ziet er ook nog luxe en zelfs elegant stoer uit, zodat je hem ook nog verantwoord privé kan gebruiken. En als u een basic interieur verwacht, dan kan ik u zeggen dat dit ook superluxe is afgewerkt met een fraai gestileerd dashboard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen