Mercedes-Benz GLE

TEKST JOHN VROOM, AUTOREDACTEUR

De nieuwe Mercedes-Benz GLE beschouw ik als een echte dikke SUV. Stoer, imposant front met zelfs een fraai gestileerde bull-bar en de niet te missen ster in de grille. Elegante raampartij aan de zijkant, met een fraaie vanaf de zijkant optisch rondom lopende achterruit en een strakke kont.

Het interieur is ook volledig in lijn gebracht met het huidige familiegezicht, dus een strak en hoogwaardig afgewerkt geheel met de nieuwste rij-assistentie- en infotainmentsystemen met twee grote beeldschermen. De interieurruimte en ook de bagageruimte is royaal te noemen. Niet geheel verrassend is dat deze GLE ook leverbaar is als PHEV, een Plug-in Hybrid dus, met een 2-liter viercilinder dieselmotor en later volgt er nog een benzine PHEV versie. Door het accupakket is deze PHEV uitvoering niet leverbaar als 7-zitter. De E-motor levert 100 kW en als je alle kracht uit deze GLE wilt benutten ontstaat er gezamenlijk 320 pk bij een koppel van 700 Nm. Ondanks zijn zwaarte kan je zo in 7 tellen op de 100 komen met als top 210 kilometer. Voordeel is ook dat hij 3.5 ton mag trekken, waarbij de aanhang-assistent je helpt manoeuvreren met bijvoorbeeld je paarden- of boottrailer. Als je alleen elektrisch wilt rijden heb je een actieradius van tussen de 90 en 100 kilometer. Op afstanden rijdt deze GLE het plezierigst in de ‘Comfort’ rijmodus.

MOTOREN
Benzine
450
580
53 AMG

Diesel
300d
350de
400d

AFMETINGEN
Lengte  4.924 mm
Breedte  1.947 mm
Hoogte  1.772 mm
Draaicirkel 12.0 m

INHOUD
Bagageruimte 630 – 2055 l

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen