De nieuwe Nissan Juke, Bijzonder en apart

Ik hoor steeds vaker van autoliefhebbers dat ze de huidige auto’s toch wel erg op elkaar vinden lijken. Ben het met ze eens, maar ik moet zeggen dat de nieuwe Nissan Juke daar een verfrissende uitzondering op is. 

Hoewel de nieuwe Juke minder eigenzinnig oogt dan zijn voorganger, maar nog steeds apart is, heeft hij een meer volwassen uitstraling gekregen. Groot voordeel van de Juke is dat het een SUV is, waar veel momenteel veel vraag naar is door zijn hoge zit en instap en natuurlijk zijn ruimte. In dat kader is het dan ook goed nieuws dat de nieuwe Juke ook ruimer is geworden, met name op de achterbank, waar meer hoofd- en beenruimte is ontstaan. Ook de bagageruimte is vergroot naar 422 liter. Handig is dat Nissan de opening van de bagageruimte wat vierkanter gemaakt heeft, zodat hij nuttiger gebruikt kan worden. Alles is er bij deze nieuwe Juke op gebaseerd dat je hem 

helemaal kan personaliseren. Naast de standaard kleuren kan je hem laten leveren in een two-tone lakuitvoering waardoor het zwarte dak en de spoiler het geheel een wat ‘zwevend’ dakeffect geven. Je kan het interieur zelfs een Hollands tintje geven, waarbij het dashboard, stoelbiezen armsteun en meerdere details in fel oranje worden uitgevoerd.

Motoren
Benzine
DIG-T117
DIG-T117 DCT

Afmetingen
Lengte  4.210 mm
Breedte 1.800 mm
Hoogte  1.595 mm

Inhoud
Bagageruimte 422 l 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *