Kia E-Soul: Herkenbaar Kia

Sinds kort is de Kia E-Soul leverbaar in een elektrische uitvoering, waarbij Kia spreekt over een actieradius van 452 kilometer. Het grappige is dat deze Soul helemaal geen herkenbaar Kia familiegezicht heeft, maar opvallend vierkant is en redelijk hoog, wat natuurlijk de hoofdruimte wel ten goede komt. 

Wat bagageruimte betreft praten we over zo’n 315 liter. Het interieur is herkenbaar Kia, alleen heeft deze Soul een nieuw multimediasysteem met een groter touchscreen met een vlotte werkbaarheid door de snelknoppen. Nieuw voor Kia is dat de Soul een app voor de smartphone krijgt met uitgebreid tweerichtings-verkeer, waarmee je het opladen kunt starten of stoppen of op afstand laten koelen of opwarmen. Handig is dat je met veel hulpmenu’s en grafieken geholpen wordt om de accucapaciteit zo goed mogelijk te gebruiken. Het leuke van elektrisch rijden vind ik dat je er zo snel en sportief mee kan optrekken, want in een kleine 8 seconden zit je al op de 100. Voordeel is dat je met de flippers achter het stuur de regeneratie zelf kunt instellen. Ondanks het wat hoge design blijft de Soul door een wat straffe vering en stabilisatorenstangen mooi vlak liggen in bochtenwerk, wat mij wel aanspreekt. Grootste voordeel voor de 4% bijtel-lingsfans is dat deze Kia nu leverbaar is. Trouwens, Kia dealer Kleverlaan in Noordwijkerhout vertelde mij dat hij sinds kort ook de gloednieuwe Kia Xceed in de showroom heeft staan. Ga eens kijken!

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen