De nieuwe Fiat 500 Spiaggina Cabrio: Karakter en uitstraling

Als ik makelaar zou zijn, of een reclamebureau of een uitzend-bureau zou runnen, dan gaf ik mijn buitendienst een Fiat 500 met bedrijfslogo als auto van de zaak. Waarom? Omdat hij een sympathiek imago heeft met een hoog aaibaarheidsgehalte, opvallend is, economisch is, eigentijds is met  een knipoog naar de jaren 60, kortom een positieve uitstraling heeft op het bedrijf.

En dit zou naar mijn idee voor meer bedrijven en branches kunnen gelden in het kader van Corporate Identity. Maar ja, dat is mijn bescheiden mening, want ik ben een fan van het Italiaanse product en zeker van de Fiat 500. Het leuke van de 500 is dat ze ook jaarlijks met een speciaal actiemodel komen. Momenteel is dat de Spiaggina. Een uitvoering die refereert aan de oer-500 uit de jaren 60, door een bijzonder blauwe exterieurkleur, wieldoppen en het Fiat logo uit die periode. Ook deze uitvoering is leverbaar in een Cabrio-versie. Natuurlijk kan je ook kiezen voor de reguliere 500. Ik kan natuurlijk allerlei technische zaken gaan opnoemen, maar je kiest gewoon voor deze auto door zijn karakter en zijn uitstraling en het leuke is dat er een enorme optielijst is waardoor je hem helemaal naar eigen smaak kunt uitvoeren. 

Enthousiast
Loop eens binnen bij Abswoude Auto-promenade en waarschijnlijk wordt u net zo enthousiast over de Fiat 500 als ik.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen