De nieuwe BMW Z4 Roadster: Stoer en elegant

Echte ondernemers hebben het lef om echt te ondernemen, maar dat merk je vaak niet aan hun keus van een zakenauto. Meestal zo’n onopvallende stationwagon of SUV in een grijs/zwarte kleur, om te voorkomen dat de relaties er wat van zouden vinden.

Ook hierin een beetje extra lef zou naar mijn idee niet misstaan. Of het dan gelijk een BMW Z4 moet zijn blijft natuurlijk de vraag, maar het zet u wellicht aan tot nadenken. Recentelijk is deze Roadster gerestyled en hij is daardoor naar mijn smaak echt fraai geworden, wat ik van zijn voorgangers niet kon zeggen. Een echte Roadster dus met een lange slank, maar toch stoer gelijnde voorkant, elegant oplopende zijkant en een evenzo elegant gelijnde korte kont met een welhaast subliem afgewerkt interieur. Heerlijke zit in de bijzonder gevormde sportzetels. 

Eigentijds gestroomlijnd dashboard, waarbij gebruik is gemaakt van hoog-waardige materialen en een mooi breed middenconsole met een smaakvolle alu-inleg. Door alle optiemogelijkheden kan je deze nieuwe Z4 een hele sjieke uitstraling geven, waar ik liefhebber van ben, maar ook een hele sportieve met zwarte accenten. Wat rijden betreft maakt dit merk haar slogan ‘BMW maakt rijden geweldig’ naar mijn gevoel helemaal waar, zeker met de elektrisch bedienbare kap omlaag. Als u hem als zakenauto toch iets te frivool vindt, doe hem dan uw partner cadeau, dan heeft u er ook nog wat aan in het weekend.

Motoren

Benzine
sDrive 20i
sDrive 30i
M 40i

Diesel
xDrive 20d
xDrive 30i

Afmetingen
Lengte 4.324 mm
Breedte 2.024 mm
Hoogte 1.304 mm

Inhoud

Brandstoftank 52 l
Bagageruimte 281 l

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *