‘Van 0 naar 100 in 10 tellen’

Voor de al dan niet klimaatgemotiveerde 4% zakelijke bijtellingsrijders blijft bij de keus van een nieuwe zakelijke elektrische auto de vraag relevant: Hoe ver kom ik er mee met een volle accu? En terecht, want vaak valt dit in de praktijk tegen.

Nissan komt dan ook deze zomer met een zwaardere 62W motor in de Leaf, waarmee de gemiddelde actieradius vergroot wordt. Een aantal maanden geleden heeft Nissan de Leaf overigens vernieuwd. Hij oogt strakker met eigentijdse lijnen  en heel trendy is de contrasterende kleur van het dak dat doorloopt over de achterste raamstijl en een deel van de bagageklep. Het interieur ziet er eveneens eigentijds uit met een heldere ergonomische plaatsing van de bedieningsknoppen. 

Opvallend is natuurlijk het multimediasysteem waarmee je op allerlei manieren je actieradius en het stroomverbruik in de gaten kunt houden. De zit achter het stuur is redelijk hoog. Achterin is het ook goed zitten en de bagageruimte is praktisch qua indeling en heeft een inhoud van 435 liter. 

Wat ik het leuke van elektrische auto’s vind is dat je er zo lekker mee kan wegscheuren bij stoplichten, want een elektrische motor geeft gelijk het maximum koppel en zo sprint je van 0 tot 100 in minder dan 10 tellen. Wel is het even wennen als je het gaspedaal los laat, want dan remt de Leaf gelijk fors af om volledig tot stilstand te komen.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen