Preview Mercedes-Benz B-Klasse

De nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse zal begin volgend jaar in de showroom staan in Leiden, maar nu vast een preview. Wat goed is moet je niet te veel aan veranderen zullen ze daar in Stuttgart hebben gedacht en dus herken je de nieuwe B-Klasse nog aan zijn voorganger, maar toch is het koetswerk helemaal vernieuwd.

Strakke lijnen zijn wat afgerond, met name bij de raampartij en de achterste stijl is wat smaller, waardoor hij wat hoger en wat vriendelijker oogt. Grappig genoeg is hij niet hoger en zelfs de daklijn is lager geworden en het geheel oogt wat boller.

De wielen zijn meer op de hoeken geplaatst, waardoor de wielbasis wat toegenomen is ten gunste van de ruimte in het interieur en het rijcomfort. Het interieur is ook gemodificeerd en heeft een grote gelijkenis met die van de vernieuwde A-Klasse. Ik zie de twee grote schermen op het dashboard, waarbij je kunt kiezen uit drie configuraties en het nieuwe MBUX multimediasysteem biedt veel zelfdenkende mogelijkheden. Zeer herkenbaar zijn de drie ronde ventilatieroosters op het middenconsole voor de sportieve ‘touch’. In vergelijk met de A-Klasse zit je in de B-Klasse een stuk hoger. En over zitten gesproken, kan je de stoelen bestellen met niet alleen stoelverwarming en –ventilatie, met multicontour-instellingen en een massagefunctie, maar ook met Energizing-stoelkinetica die de hoek van de zitting en rugleuning steeds een beetje aanpast ter voorkoming van langdurig zitten in dezelfde houding. Dus jij hoeft niet meer te bewegen, want dat doet de stoel voor je.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen