Volkswagen Polo GTi: Lekkere auto

Was de Polo destijds een beetje zielige verschijning ten opzichte van zijn grotere broer de Golf, zou je je nu kunnen afvragen waarom nog een Golf te kopen, want de Polo is erg volwassen geworden en je ziet bijna het verschil niet meer.

Bijkomend voordeel is dat je voor het geld van een reguliere Golf nu een veel sportievere Polo kunt kiezen zoals de GTi. Als je hem dan nog kiest in een lekkere kleur, dan heb je toch een leuke zakenauto. Je herkent de GTi aan de rode bies die onder de motorkap doorloopt in de koplampen en de rode remklauwen afgezien van de GTi badges uiteraard. Rood is de GTi kleur en dat zie je ook in het interieur, want de hele dashboardomlijsting en die van het middenconsole en de deurhendels zijn, u raadt het al, rood. De stoelbekleding is eveneens traditioneel voorzien van een ruitmotief. Zitten doe je prima in deze Polo met veel zijdelingse steun. 

Mooie donkere brom
Onder de motorkap ligt een potente 2.0-liter motor met 200 pk die je in een kleine 7 tellen van o naar 100 km brengt. Bij dit soort auto’s heb ik een voorkeur voor zelf sportief schakelen, maar de 6-traps automaat doet zijn werk ook uitstekend met een keuzemogelijkheid voor de S[sport] modus, waarbij de demping straffer wordt, de gasrespons beter en het schakelgedrag scherper. Bij het accelereren  hoor je een mooie donkere brom en bij gas loslaten mooie plofjes in de uitlaat. Lekkere auto!

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen