RangeRover Evoque Landmark: ‘Stijlvol en stoer’

Ter viering van de productie van de 600.000e RangeRover Evoque introduceert LandRover de Landmark. Deze exclusieve versie is uitgevoerd met een bodykit en grijskleurige exterieurdetails. Het panoramadak is Carpathian Grey gespoten.

De 19 inch grote lichtmetalen velgen zijn uitgevoerd in de kleur Gloss Dark Grey. De belettering op de achterklep, de luchtopeningen bij de motorkap en op de voorschermen zijn in grijs uitgevoerd. Ook in het interieur is deze kleur grijs doorgevoerd op het middenconsole. Het zitmeubilair is met leer bekleed en afgewerkt met Light Lunar stiksels. Het Control Touch PRO infotainmentsysteem is standaard in deze Landmark. Voor de rest is deze versie gelijk aan de reguliere RangeRover Evoque. Nou ja, regulier, ik vind het een hele aparte auto. Ook een echte stijlicoon met en hoge aanwezigheidsgraad in Amsterdam-Zuid, Wassenaar, Laren en Blaricum. Zeer begrijpelijk, want hij is sjiek, stijlvol, sportief, luxe uitgevoerd en toch stoer.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de rij-eigenschappen, want die zijn ook erg goed, zowel op de weg als offroad, maar ik vermoed dat de meeste Evoque-eigenaren zelden de modder op zullen zoeken. Ik moet zeggen dat de RangeRover Evoque hoog op mijn wensenlijstje staat.LandRover dealer Kimman in Haarlem kan u alles vertellen over deze exclusieve Landmark uitvoering.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *