Rijnstreek Business Autotestdag 2017: “Een feest om mee te doen

Op een snikhete lentedag in mei deden ruim 25 ondernemers uit de   regio mee aan de jaarlijkse autotestdag van Rijnstreek Business. Vooral degenen die een cabrio toebedeeld kregen, hadden een mooie dag. Het gastvrije Grand Hotel Huis ter Duin vormde de perfecte entourage voor het populaire jaarlijkse auto evenement van Rijnstreek BUSINESS.

‘Vlieg niet uit de bocht zoals Max Verstappen onlangs,’ gaf organisator en bladmanager Paul Schelvis van Rijnstreek Business met een knipoog mee aan de deelnemers van de jaarlijkse Autotestdag van Rijnstreek Business, op woensdag 17 mei. Op het parkeerterrein van Grand Hotel Huis ter Duin verliet de ene na de andere prachtig gepoetste bolide de thuishaven. Achter het stuur: ondernemers uit uiteenlopende branches, variërend van makelaars en advocaten tot ontwerpers en marketingdeskundigen.

Onder de testrijders was ook een eigenaar van een taxibedrijf, die dus met recht een ervaringsdeskundige mocht worden genoemd. De auto’s waarin de ondernemers hun testritten maakten, waren beschikbaar gesteld door autodealers uit de regio, die de autotestdag aangrepen om hun vaak nieuwe modellen aan te prijzen en te demonstreren.

Bezoek aan automuseum
De meeste deelnemers benutten de dag voor het aflopen van hun afspraken buiten de deur en het doen van hun reguliere werkzaamheden, maar er waren er ook die de relaxte dag gebruikten om even te gaan shoppen. In de middag was er voor degenen die hier tijd voor hadden, een bezoek aan het Louwman Museum. In dit prachtige Haagse automuseum, waar ruim 250 klassieke en antieke automobielen staan tentoongesteld, kregen de autotestdeelnemers een rondleiding langs de door paarden, stoom, benzine en elektriciteit aangedreven voertuigen. Opvallend feit: al begin 1900 reden er elektrische auto’s rond. De fabrikanten van deze wagens waren hun tijd dus ver vooruit.

Borrel met hapjes
Aan het eind van de middag verzamelden de deelnemers zich op het terras in Huis ter Duin voor een afsluitende borrel met een hapje en een terugblik op de autotestdag. De dag was geslaagd, zo bleek uit de reacties van de deelnemers. Enkele citaten: ‘De auto liep als de brandweer, als ik hem kon kopen, zou ik het doen’, ‘Het was een feest om mee te doen’, ‘De auto ligt als een boom op de weg’ en ‘Een heel vrouwelijke auto met veel power’. Eén deelnemer bleek tijdens de borrel niet aanwezig, werd duidelijk toen in een kort rondje de meningen gepeild werden van de deelnemers. Eén van de aanwezigen merkte gevat op dat de testrijder waarschijnlijk al op de Autoroute in Frankrijk reed. Gelukkig voor de dealer arriveerde de testrijder even later alsnog. In deze online uitgave van Rijnstreek Business leest u de verslagen van de testrijders vanaf pagina 17.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen