Fiat Talento Squadra: ‘Eigentijdser’

Recentelijk introduceerde Fiat in haar bedrijfsautogamma de Talento Squadra. “Een 5 persoons Talento met dubbele cabine in een superluxe uitvoering”, volgens Alfons van Abswoude. 

“De Talento is de grootste in het Fiat segment bedrijfsauto’s. Het bijzondere van dit model is de combi van motorisering en maatvoering, waardoor hij rijdt als een personenauto. Hij heeft vier motoren die variëren van 90 tot 140 pk”. Volgens Alfons is de doelgroep met name de bouw-, installatie- en schoonmaaksector. “De Fiat Talento is in zijn segment het model met de hoogste restwaarde en vertoont de minste problemen, zoals uit onderzoek van leasemaatschappijen is gebleken, dus lage kosten per kilometer en een grote bedrijfszekerheid.

De Talento Squadra is door Fiat in samenwerking met ombouwbedrijf Snoeks met name ontwikkeld voor de ZZP’er en kleine zelfstandige in de vorm van een ruime bedrijfsauto met optimale luxe voor gezinsgebruik tegen een hele speciale prijs”. Ik moet zeggen eindelijk een bedrijfsauto met emotie. De lijst van luxe is té lang om op te noemen, maar wat dacht u van matzwarte lichtmetalen velgen, leren bekleding, armsteunen, cruise control, automatische airco, navigatie, etc…etc..? Tja, Italiaans design hè. Heel fraai!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *