Renault Trafic: ‘Vijf redenen’

Een bedrijfsauto koop je niet op emotionele gronden, maar op puur zakelijke. Vandaar dat ik binnenliep bij Ed van Weel, vestigingsmanager van Renault dealer AutoHaag Zeeuw in Noordwijk om te horen waarom je als ondernemer nu zou moeten kiezen voor een Renault Trafic.

“Om vijf duidelijke redenen”, volgens Ed. “Allereerst is de Trafic één van de zuinigste bedrijfswagens in zijn klasse. Ten tweede biedt deze Renault een breed gamma; van L1H1 tot en met platform cabine en conversies. Ten derde de multifunctionele cabine en laadruimte. Ten vierde staat hij in zijn klasse aan de top voor wat betreft actieve en passieve veiligheid en last but not least, is de Trafic een ‘merk’ geworden.

Op de punten die wezenlijk belangrijk zijn voor de ondernemer, zoals kosten per kilometer en bedrijfszekerheid scoort de Trafic hoge punten. Het grote voordeel van onze organisatie is dat wij grote ervaring hebben met bedrijfswagens en dat onze werkplaats daarop is ingericht en wij kunnen inspelen op speciale vervoerseisen van de individuele ondernemer. Bijkomend voordeel is dat wij direct uit voorraad kunnen leveren, zodat er snel kan worden gereden en waarbij wij de ondernemer kunnen ontzorgen voor wat betreft individuele conversies, zoals betimmering, laadruimte-layout  en bestickering” Ed, een helder verhaal!

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *