De nieuwe Honda Civic: Stabiel en veilig weggedrag

“Wat vind je van de nieuwe Honda Civic?”, vroeg verkoopadviseur Erwin Dahler van Abswoude Autopromenade mij toen ik de showroom bezocht. En eerlijk gezegd kon ik hem niet direct antwoord geven. Amerikaans, dat was het eerste dat in mij opkwam.

En Honda eigen, vallen mij veel eigenzinnige details op. Mooi? Laten we zeggen niet alledaags en dat is een verademing in het toch redelijk saaie zakenauto-landschap. Het interieur is wat minder futuristisch geworden in vergelijking met zijn voorganger en dat lijkt mij een goede zaak. De vormgeving geeft mij een ook wat Amerikaans gevoel, waarbij de ergonomie prima is. Deze nieuwe Civic is weer wat ruimer geworden. Motorisch gezien is deze Civic duidelijk verbeterd. Twee eigen turbobenzinemotoren. Een 1.0-liter driecilinder met 129 pk en een 1.5-liter viercilinder met 182 pk. Beide in combinatie met een prettig schakelende handgeschakelde zesbak. Een automaat is ook mogelijk. De nieuwe Civic heeft een prettiger rijgedrag dan zijn voorganger. Hij heeft een stabiel en veilig weggedrag, zeker in bochten en op slecht wegdek. Bijzonder is de optie Honda Sensing, waarbij de Civic zich keurig binnen de lijntjes en op afstand van zijn voorganger houdt en keurig zelf door bochten stuurt. En natuurlijk ook adaptieve cruisecontrol, verkeersbordherkenning, dodehoeksensor  en een sensor die kruisend verkeer bij achteruitrijden in de gaten houdt.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen