Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain: ‘Ruime zakenauto’

DOOR JOHN VROOM AUTOREDACTEUR

U kent zo langzamerhand mijn mening over auto’s met terreinwagencapaciteiten. Ze worden gekocht voor heel andere capaciteiten. Uitstraling! En daarmee verandert een doorsnee Mercedes-Benz E-Klasse Estate in een All-Terrain versie. Niet om offroad te rijden, want zoals ik altijd zeg heeft de eigenaar van dit soort luxe uitgevoerde modellen waarschijnlijk al de pest in over een modderveeg op de vloermat. Nee, gewoon om stoer en net even anders te ogen in het zakenautolandschap  wat deze E-Klasse Estate All-Terrain doet. Toch? 

Optisch is het verschil met de zeg maar gewone Estate dat de bumpers een groffer patroon hebben met inkepingen, dat hij een opvallend andere grille heeft, zwarte lijsten langs de wielkasten en een ander onderstel, zodat deze Estate hoger komt te staan. De uitstraling is dus superstoer en zoals gezegd zal dat voor velen voldoende zijn, maar toch wil ik de offroad-capaciteiten niet onvermeld laten, want die zijn natuurlijk ook van belang bij slechte weersomstandigheden richting Wintersport. Allereerst is deze All-Terrain een vierwielaandrijver en dat geeft in alle gevallen een veiliger gevoel. Op het moment dat je via de knop op het middenconsole de All-Terrain functie aanklikt komt de auto voelbaar omhoog en ontstaat er een grotere bodemvrijheid die het rijden over moeilijk begaanbare wegen mogelijk maakt. Voordeel is dat het rijden op deze wijze niet veel anders is dan bij de gewone E-Klasse. Opvallend stoer en toch functioneel. Het is maar net wat u wilt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen