Suzuki Ignis: ‘Controversieel”

In de rij van uitgebreid te personaliseren stadsauto’s zoals de Opel Adam of Fiat 500 wilde Suzuki niet achterblijven en introduceert de Ignis met als doelgroep jonge, hippe stadsmensen zonder kinderen en zoals zij dat zelf zegt de “Young at hearts”.

Een mooie omschrijving van de 50-plussers, waarvoor de hogere instap mooi meegenomen is. Extra voordeel is dat hij vier portieren heeft wat het instappen achterin vergemakkelijkt. De voorkant van deze mini-SUV ziet er strak en stoer uit. De zijkant is wel lollig met die knik in de raampartij. Opvallend veel carrosserie tussen het achterste zijraam en de achterruit, hetgeen het uitzicht niet bevorderd. Het interieur ziet er clean en helder uit, met in de middenconsole alle knoppen op een rij onder een speelse bedieningsunit voor de temperatuur en de blower, met daarboven een niet geïntegreerde iPad als infotainmentscherm. De aardigheid zit hem in de kleur te kiezen handgrepen in de portieren en de unit rond de versnellingspook. De hoofdruimte is prima en de beenruimte achterin is royaal omdat de achterbank naar achteren geschoven kan worden, wat uiteraard ten koste gaat van de bagageruimte, maar de flexibiliteit afhankelijk van de gewenste situatie is prettig. De keus uit motoren is wat een eenvoudig, want dat is de 1.2 DualJet die 90 pk levert. Hij is straf geveerd wat een sportieve rijstijl mogelijk maakt.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen