Renault Scénic: ‘Fraaie zaken- en gezinsauto’

Zo, die is opgeknapt zeg, die nieuwe Renault Scénic. Mooi gelijnd front met een fors logo in de grille die doorloopt tot aan de koplampunits. Hoge flanken en een lage raampartij die hem een stoer aanzicht geven en met name de onderste lijn van de raampartij die net na de middenstijl een golvende beweging maakt, geeft hem een extra apart accent.

De wielen staan bij deze Scénic generatie meer op de hoeken van de auto en de lichtmetalen velgen zijn 20 inch en dat geeft hem een stoer en sportief uiterlijk. Deze nieuwe Renault heeft een grotere wielbasis, hij is langer, breder en het middenconsole aanwezig met een verticaal infotainmentsysteem. Door de panoramische voorruit en de grote zijruiten heb je een goed overzicht. Naar achteren toe is dat wat minder door de lagere raampartij. De stoelen zitten stevig en comfortabel. Hoe ruimtelijk deze Scénic ook oogt, ruim is hij achterin niet direct en door de vliegtuigtafeltjes is hij voor de knieën zelfs krap. De bagageruimte is daarentegen weer royaal. De Scénic biedt het rijcomfort van een Franse gezinsauto met een beetje overhelgedrag bij snelle bochten, maar dat is zo lekker Frans zullen we maar zeggen. Fraaie zaken- en gezinsauto.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen