Opel Zafira: ‘Vernieuwd’

Het kiezen van een SUV is naar mijn idee hetzelfde als stemmen op een politieke partij. Deep down weet je wel welke partij of SUV merk je het meest aanspreekt en daar zoek je bevestiging voor. En zo is er een grote groep zakelijke gezinshoofden die iets hebben met Opel en ruimte nodig hebben.

Zoek dan niet verder en ga voor de Opel Zafira. Hij is net vernieuwd op een aantal punten. Vooral de neus en het interieur zijn onder handen genomen. De voorkant heeft nu het familiegezicht van de nieuwe Astra. Netjes met een keurig lijnenspel passend bij een auto waarbij functionaliteit de boventoon voert. Het dashboard oogt een stuk eigentijdser, waarbij de centrale display nu geïntegreerd is. Het hele interieur is voorzien van opbergvakken, een verschuifbare console met veel bergruimte, maar ook een mogelijkheid om flessen te parkeren. Het meubilair zit plezierig stevig. Standaard zitten er 7 zitplaatsen in de Zafira, maar hij is ook bestelbaar als 5-zitter. Grappig is dat je de tweede zitrij met plaats voor 3 personen eenvoudig kan omtoveren tot twee stoelen met een brede armsteun in het midden. Tja en de derde zitrij blijft natuurlijk een beetje behelpen voor volwassenen, maar voor kinderen is het daar goed zitbaar. De Zafira stuurt communicatief, hij schakelt licht met wat lange slagen en de vering is comfortabel. Een prima zakelijke gezinsauto dus.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen