Mitsubishi Outlander PHEV: ‘Stiller geworden…’

Laten we het voor de afwisseling even hebben over de 15% bijtelling die per 1 januari 2017 omhoog gaat naar 22%. Tot die tijd kunt u als de auto is afgeleverd en op naam is gesteld vóór die datum nog 5 jaar profiteren van de lagere bijtelling, dus ook met deze Mitsubishi. 

De  Outlander PHEV is natuurlijk een fenomeen geweest in de afgelopen bijtellingsjaren in zakenautoland. Zeker na de facelift, waarbij ook een aantal technische verbeteringen zijn toegepast, is de populariteit extra gestegen.  Het wat suffe front werd aanzienlijk gewijzigd en is een stuk stoerder geworden. In het interieur is met name het stuur en het middenconsole fraaier geworden en dat geldt ook voor de bekledingsstof.  Op het gebied van veiligheid zijn nu Forward Collision

Mitigation, Lane Departure Warning en Adaptive Cruise Control leverbaar. De rijeigenschappen zijn eveneens verbeterd als gevolg van diverse aanpassingen aan het onderstel. Zo is het chassis stijver gemaakt en heeft de ophanging een update gekregen, net als de stuurbekrachtiging. Hij is ook stiller geworden, doordat de isolatie verbeterd is. De CVT traploze automaat schakelt nu een stuk vloeiender en sneller en verdeelt het koppel gunstiger over de vier wielen. Ondernemen en geld verdienen betekent beslissingen nemen, dus rij vandaag nog even langs bij Mitsubishi dealer Oudshoorn in Leiderdorp, want die biedt momenteel een aktiepakket aan ter waarde van 5.000 euro.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *