Het Tussenstation in Lisse: Vergaderen en eten in de wachtkamer

Het voormalige treinstation van Lisse, dat lang bekend stond als restaurant De Verloren Koffer, heropende in december 2015 zijn deuren onder de naam Het Tussenstation Lisse. Voor zakelijke gasten is het sfeervolle stationsgebouw een uitstekende locatie om er te lunchen of een besloten bijeenkomst te houden.

Het oude NS-station van Lisse is een rijksmonument. Dit betekent dat het gebouw met zijn wachtkamers eerste, tweede en derde klasse intact is gebleven.  Het perron is uitgebreid met een zonnig terras, met plek voor tachtig personen. Dit voorjaar, tijdens de opening van de nabijgelegen Keukenhof, was het een komen en gaan van gasten bij Het Tussenstation.

Lekkerste cappuccino
Ook voor zakelijke gasten is Het Tussenstation, dat zeven dagen per week geopend is, een geschikte locatie. Niet alleen omdat er de lekkerste cappuccino van de Bollenstreek wordt geserveerd, maar ook omdat de drie wachtkamers afgehuurd kunnen worden voor een bedrijfspresentatie, een training of een vergadering. Alle vergaderfaciliteiten, inclusief wifi, zijn aanwezig. Voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest is het ook mogelijk om het hele gebouw af te huren. In het sfeervolle stationsgebouw is plaats voor zo’n honderd mensen. En er is meer dan voldoende gratis parkeerruimte.

Ambachtelijk brood
Het Tussenstation, centraal gelegen in de Bollenstreek, is ook een uitgelezen plek voor een ontbijt of lunch. Ook dat kan, indien gewenst, in de beslotenheid van een van de wachtkamers. Bij het ontbijt en de lunch wordt ambachtelijk gebakken brood van het Vlaamsch Broodhuys geserveerd. Op de kaart staan diverse warme en koude broodjes en salades. Een 3-gangenlunch is er al voor 15 euro.

Openingstijden
maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur zaterdag en zondag van 09.00 tot 17.00 uur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *