Kringleden Sterkste Schakel bespreken jurywerk bij Beachclub Wantveld in Katwijk

Katwijk, 12 mei. Michel Schaddé van Dooren nam kort geleden strandpaviljoen ’t Wantveld over van zijn ouders. Hij installeerde een nieuwe, open keuken, bouwde een flink stuk aan met een nieuwe inrichting en plaatste een nieuwe serre in het zand. Met recht draagt dat ensemble nu de naam Beachclub Wantveld.

Aftrap jurywerk Verkiezing Sterkste Schakel 2017
De jaarlijkse strandborrel van de leden van de Kring van de Sterkste Schakel vormt de aftrap van het jurywerk. Jury-coördinator Guus Kil (Bron Drukwerkveredeling) vertelt wat dat inhoudt: “Ik moet ervoorzorgen dat tientallen genomineerde bedrijven in diverse branches een bezoek krijgen van enkele juryleden.

De teamvoorzitters en andere juryleden uit de Kring verdelen die bezoeken onderling. Daarbij letten wij er op dat juryleden verstand van zaken hebben van de bedrijfstak van het genomineerde bedrijf. Maar ook weer niet zoveel dat de genomineerde zich bekeken voelt door een concurrent. Een mooie puzzel.”

Jopen Bieren
Speciale gast in Katwijk was Bas Fielmich van Jopen Bier uit Haarlem. Bas liet ons drie brouwsels proeven met verrassende smaken. Een lokaal bier van wereldformaat, genoemd naar de vaten waarin het bier in de middeleeuwen werd opgeslagen.

“Het eerste Jopenbier werd speciaal gebrouwen voor het 750-jarig bestaan van Haarlem. Dat sloeg zo goed aan dat Jopen kon uitgroeien naar de grootste speciaalbrouwer van Nederland.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *