Hollaar Kunststoffen in Katwijk: “Van bedrijven zoals de onze zijn er niet zoveel”

Al veertig jaar levert Hollaar Kunststoffen maatwerkproducten aan bedrijven in uiteenlopende sectoren, van de voedingsmiddelenindustrie en de wegenbouw tot de zorg, bijvoorbeeld beschermkappen voor machines, kunststof platen voor rolstoelen en materiaal voor het afzetten van wegen. En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

“Vaak komen mensen van een technische dienst bij ons met de vraag hoe ze een bepaald probleem moeten oplossen,” zegt Paul Hollaar van het gelijknamige bedrijf op bedrijventerrein ’t Heen in Katwijk. “Hoe dat komt? Omdat Hollaar een ambachtelijk bedrijf is dat sterk is in creatief meedenken met de klant en dat specialistisch werk doet. We maken alleen maar maatwerkproducten, geen seriematige producten die van een lopende band afrollen.”

Drie fronten
Hollaar Kunststoffen is op drie fronten actief: in het maken van kunststof producten (kappen, bakken, plaatmateriaal) en het produceren van materiaal voor het afzetten van wegen, zoals verkeersborden en afzethekken. In het verlengde hiervan maakt Hollaar ook reclamemiddelen, variërend van autobelettering tot reclameborden, folie op ramen en verwijsbordjes in gebouwen. Hollaar levert aan de voedingsmiddelenindustrie, aan de tuinbouwsector, de (wegen)bouw, de farmaceutische industrie, de recreatiesector en de zorg.

Paul Hollaar: “Voor een ziekenhuis maakten we zelfs een kunstwerk. En voor een grote kistenfabriek bedrukken we elk jaar bloembollenkratten en deksels van wijnkistjes. We doen eigenlijk alles, voornamelijk met kunststof , een product dat heel veel wordt gebruikt in alle sectoren.”

In het hele land
“We werken voornamelijk in de Randstad, maar producten voor de wegenbouw leveren we in het hele land, van Groningen tot Maastricht,” gaat Paul Hollaar verder. Zijn bedrijf levert hoofdzakelijk aan zakelijke opdrachtgevers, behalve aan het commercieel bedrijfsleven ook aan ziekenhuizen en scholen. Ook levert Hollaar aan particulieren zoals bijvoorbeeld windschermen voor balkons, waardoor zij ook bij wind van een lekker zonnetje kunnen genieten. “Een folderactie bij bewoners van flats leverde respons op uit Katwijk en Noordwijk, maar verrassend genoeg ook uit Leiderdorp.”

Het klantenbestand is de afgelopen jaren, ondanks de crisis, op peil gebleven en in sommige branches zelfs uitgebreid, onder andere dankzij de fusies van verzorgingshuizen, waardoor er vestigingen bijkwamen. Paul Hollaar, afsluitend: “Het komt, behalve door de kwaliteit die we leveren, ook doordat we specialistisch werk doen. Ambachtelijke bedrijven zoals de onze zijn er niet zoveel.”

Hollaar Kunststoffen
Scheepmakerstraat 5c
2222 AB Katwijk
T 071 – 407 62 00
E [email protected]
I www.hollaar-kunststoffen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam