Toyota Prius: ‘18% zuiniger geworden’

Binnenkort staat de nieuwe Toyota Prius in de showroom en nu alvast een voorproefje. Laat ik beginnen te zeggen dat het nieuwe model er een stuk beter uitziet dan zijn voorganger. Er zit nu zelfs een sportieve Coupé-lijn in door het lage oplopende motorkapdesign en de sierlijk oplopende lijnen aan de achterkant. 

Het interieur heeft ook een aantrekkelijke make-over gekregen. Het dashboard heeft een sterk contrasterende zwart-wit look gekregen. Het digitale instrumentarium ziet er nu kleurrijker uit met futuristische animaties. Prominent aanwezig is het infotainmentscherm. Het pookje van de automaat heeft op het middenconsole een plaatsje gekregen, waardoor er tussen de voorstoelen meer ruimte is gekomen voor bergvakken en grote bekerhouders. Handig is de speciale opbergplek voor de smartphone onder het pookje die daar door middel van inductie draadloos wordt opgeladen. De nieuwe Prius is 20 mm lager, 60 mm langer en 15 mm breder dan zijn voorganger. Doordat de batterij-unit verder onder de achterbank een plek heeft gekregen, is de vloer van de bagageruimte 110 mm lager komen te liggen en kunnen er nu 56 literpakken melk extra mee aan boord. Door het nieuwe onderstel heeft hij ook een lager zwaartepunt gekregen, waardoor hij minder overhelt in de bochten en een betere wegligging heeft gekregen. En, volgens Toyota is de nieuwe Prius maar liefst 18% zuiniger geworden. Binnenkort zal ik ook deze nieuwe Prius voor u testen.

John Vroom, Autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen