Suzuki Baleno: ‘Weinig poes-pas’

Geloof me of niet, maar er is een groep zakelijke rijders die het belangrijk vindt om van A naar B te rijden in een bovengemiddelde ruime, zeer bruikbare, betrouwbare en goed uitgeruste auto voor een prettige prijs en weinig waarde hecht aan poes-pas en emotie. 

Voor die zakelijke rijder is de nieuwe Suzuki Baleno een uitstekende keus. Dit voorjaar staat hij in de showroom, maar nu vast een preview.  Hij heeft een eigentijdse, wat grille betreft, zeer herkenbare Suzuki neus. De rest is wat algemener en datzelfde geldt voor het interieur dat niettemin ook eigentijds oogt.

Het meubilair ziet er prima uit en er is voldoende ruimte voor- en achterin voor de passagiers. Opvallend is de bovengemiddelde bagageruimte in zijn klasse. Motorisch gezien is de nieuwe 1.0 Boosterjet naar mijn idee de beste aankoop, want die is scherp en plezierig voor deze niet al te zware Baleno. De uitrusting van deze vernieuwde

Baleno is eveneens eigentijds, zoals daar onder meer een aanraaksysteem is met Mirrorlink en Apple Carplay. De luxere variant heeft zelfs de beschikking over radar-gestuurde cruisecontrol.

Een ruimere auto dan de Swift voor die zakelijke rijders die voor een prettige prijs Value for Money willen. Ook dit model zal ik binnenkort aan een test onderwerpen om u er meer over te kunnen vertellen.

John Vroom, Autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *