Mercedes-Benz A-Klasse: ‘Voor een jonger publiek’

Herinnert u zich nog het eerste model A-Klasse? Wat was dat een hoog zittende, onaantrekkelijke 50+ auto. Een wereld van verschil met de zojuist gefacelifte versie die in niets meer op het eerste model lijkt en volledig verjongd is.

En dat is ook de bedoeling van Mercedes-Benz om met dit model een jonger publiek aan te spreken en daar zijn ze naar mijn idee dan ook prima in geslaagd. Met de facelift is het jeugdige karakter nog verder aangescherpt. Een nieuwe voorbumper, een gewijzigde achterbumper, nieuwe uitlaten, nieuwe achterlichten en andere koplampen. Het interieur heeft nauwelijks een verandering ondergaan, anders dan dat het multimediascherm groter is geworden. Het multimediasysteem is ook gemoderniseerd en nu ook geschikt voor Apple Carplay en Mirrorlink voor Android gebruikers. Het meubilair is nog steeds prima en er is voldoende ruimte om je heen. Hoewel deze A-Klasse nog steeds een sportief rijkarakter heeft, is hij vergeleken met zijn voorganger toch wat comfortabeler geworden in zijn rijgedrag. Hij stuurt prettig en het onderstel is mooi strak. Het aantal veiligheidsopties is groot, zoals het Attention Assist-system, dat nu tot een snelheid van 200 km werkt en geeft in 5 stappen aan hoe alert de bestuurder is. En, hij heft een ruime keus in benzine- en dieselmotoren. Zelfs de A45AMG die in 4 tellen naar de 100 spurt. Lekkere zakenauto!

John Vroom, Autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen