Opel Astra: ‘Een vlotte zakenauto’

Als ik even terugdenk aan mijn jonge jaren was Nederland echt een Opel-land en barste het van de Opel Kadett’s met name in jonge gezinswijken. Tot mijn verbazing schrapte Opel in 1991 de naam Kadett en kwam de Astra als opvolger.

DOOR JOHN VROOM, AUTOREDACTEUR

Driemaal werd de Astra flink gefacelift en recentelijk herhaalde Opel dat voor de 4e keer. Een geheel nieuwe Astra die het in het verleden verloren gegane marktaandeel weer moet opvijzelen. Het design ziet er goed uit. Slanke strakke elegante lijnen, met een bijna Italiaans designgrapje, waarbij op de achterzijstijl een gedeelte in het zwart is uitgevoerd in lijn met het verloop van de achterruit. Lastig uit te leggen, maar het valt gelijk op als je de Astra van de zijkant bekijkt. Lancia

Delta-achtig. Fraai dus! Wat ook fraai is, is dat deze nieuwe Astra lichter is geworden, waardoor hij een betere wegligging heeft gekregen en een stuk beter wendbaar is dan zijn voorganger. Een lekker stevig uitgebalanceerd onderstel maakt het rijden voor mij plezierig. Wat motoren betreft is er, zoals gebruikelijk bij Opel, een ruime keus. Het interieur ziet er goed verzorgd, strak en clean uit met in het midden een groot touchscreen. Een primeur is het Onstar systeem, dat in staat is volledig zelfstandig de hulpdiensten in te roepen in geval van een ongeluk.

En deze nieuwe Astra heeft nog veel meer eigentijdse veiligheidsopties. Kortom een vlotte zakenauto voor jonge gezinspartners.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen