Veel nieuws bij Van Poelgeest!

Dit najaar is er veel nieuws bij BMW/MINI dealer van Poelgeest, dus liep ik even binnen bij vestigingsdirecteur Michel Heus in Noordwijk om mij te laten informeren.

“Nog net voor de zomer onderging de BMW 3 Serie een lichte facelift, zodat hij weer helemaal up-to-date is, maar het grote nieuws is de nieuwe BMW 7 Serie die recentelijk geïntroduceerd is, waarover een paginagrote impressie in deze Business op Wielen staat. Daarnaast vond tegelijkertijd de showroomintroductie plaats van de nieuwe BMW X1 die op veel punten gewijzigd is, zoals een veel fraaier uiterlijk en interieur, een ruimere bagageruimte, meer been- en hoofdruimte op de achterbank en een hogere zit, dus nog beter overzicht rondom. En natuurlijk de nieuwe BMW X5 Plug-In Hybrid die goed is voor een bijtelling van slechts 14% als hij dit jaar nog op naam wordt gezet en afgeleverd wordt. Op MINI-gebied is recentelijk de geheel vernieuwde MINI Clubman geïntroduceerd die op alle fronten enorm gegroeid is. Het deurtje aan de rechterkant bij het vorige model heeft plaatsgemaakt voor twee echte achterportieren met onder de motorkap de Cooper 1.5 liter driecilinder turbo motor. Begin volgend jaar is de nieuwe BMW 330 E Plug-In Hybrid en de BMW 225XE Plug-In Hybrid te verwachten, waarop nu al ingeschreven kan worden”.

Kortom een hoop nieuwe nieuwigheden, dus autoliefhebbers, loop eens binnen bij Van Poelgeest in Noordwijk.

John Vroom, Autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *