De nieuwe BMW 7 Serie: ‘Heaven on Earth’

Als je je en BMW 7 Serie kan permitteren of zelfs maar even het geluk mag hebben om hem een dagje de jouwe te mogen noemen zoals ik, dan ben je naar mijn idee een zeer bevoorrecht mens, want dit soort auto’s is natuurlijk ‘Heaven on earth’ voor de liefhebber.

Ik kan uiteraard alles op gaan noemen wat er zo bijzonder is aan dit nieuwe model, maar dan heb ik allereerst minstens vier pagina’s nodig en de folder vertelt u hetzelfde verhaal. Een proefrit vertelt natuurlijk het hele verhaal, maar ik hoop dat de beelden voorlopig genoeg zeggen, wat een fantastische, representatieve, veilige, gedistingeerde, ruime, luxe, comfortabele, perfect afgewerkte, eigentijdse, subliem sturende, zakenauto dit is. Ik heb het ervaren en adviseer u datzelfde te doen bij Van Poelgeest in Noordwijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *