Mitsubishi Outlander PHEV: Stiller geworden…

De Mitsubishi Outlander PHEV is natuurlijk een fenomeen in zakenautoland. Zo’n royale SUV met een prettige prijs en maar slechts 7% bijtelling. Dat laatste gaat volgend jaar naar 15% dus is het de moeite waard om nu nog even uw slag te slaan als u dit jaar nog toe bent aan een verse zakenauto.

Zeker nu deze Outlander een facelift heeft ondergaan met ook een aantal technische verbeteringen. Allereerst is het front aanzienlijk gewijzigd en is een stuk stoerder geworden. In het interieur is met name het stuur en het middenconsole fraaier geworden en dat geldt ook voor de bekledingsstof. Deze vernieuwde Outlander heeft nu ook een automatisch dimmende binnenspiegel. Op het gebied van veiligheid zijn nu Forward Collision Mitigation, Lane Departure Warning en Adaptive Cruise Control leverbaar. De rijeigenschappen zijn eveneens verbeterd als gevolg van diverse aanpassingen aan het onderstel. Zo is het chassis stijver gemaakt en heeft de ophanging een update gekregen, net als de stuurbekrachtiging. Hij is ook stiller geworden, doordat de isolatie verbeterd is. De CVT traploze automaat schakelt nu een stuk vloeiender en sneller en verdeelt het koppel gunstiger over de vier wielen.

Ondernemen en geld verdienen betekent beslissingen nemen, dus rij vandaag nog even langs bij Mitsubishi dealer Fase in Alphen aan de Rijn, want daar staat hij in de showroom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *