De nieuwe Hyundai Tucson: ‘Helemaal bij de tijd’

Dat de ontwerpers bij Hyundai goed bezig zijn, hebben wij al eens eerder geschreven. De nieuwe Tucson bewijst dit wederom.

In 2004 werd de Tucson geïntroduceerd en in 2010 opgevolgd door de iX35. Maar met een flinke facelift is de Tucson weer terug van weggeweest. De nieuwe Tucson is nog fraaier geworden door zijn vloeiende lijnen. Hij is 7 cm langer, 3 cm breder en 2 cm lager geworden. Tegelijkertijd is de wielbasis met 3 cm toegenomen, dat ten goede is gekomen aan de binnenruimte. Wat dat laatste betreft is deze Tucson een echte ruime auto. Achterin kunnen passagiers uitstekend hun benen kwijt en ook de bagageruimte is een stuk forser dan zijn voorganger en is nu 629 liter. Met de rugleuningen van de achterbank plat wordt dit nog meer en komt tot 1503 liter. Opvallend is de brede achterklep die het in- en uitladen van grote spullen eenvoudig maakt.

Ook wat de veiligheidsvoorzieningen betreft is deze Tucson helemaal bij de tijd, zoals Autonomous Emergency Braking, Blindehoekdetectie, Rijstrookassistent en zo meer. Het ruime interieur is keurig afgewerkt met goede en mooie materialen. De auto rijdt erg comfortabel en is goed in balans. Prettig is dat je via het stuur een goed gevoel hebt wat er tussen de banden en het asfalt gebeurt. Het bochtenwerk met de Tucson is bijzonder plezierig zonder hinderlijk overhellen. Kortom een hele comfortabele en zeer ruime zakenauto met de aantrekkelijke garantieregelingen die bij Hyundai gebruikelijk zijn. Stapt u gerust zelf eens binnen bij Hyundai dealer Geenjaar uit Leiden en ervaar het zelf! n

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen