Mercedes-Benz Vito: ‘Aanzienlijk stiller geworden’

Het eerste dat mij opvalt aan de nieuwe Vito is het familiefrontje dat al eerder werd toegepast bij de Citan en de Sprinter. Een grote grille dus, die trouwens meer lucht doorlaat, wat noodzakelijk blijkt om de nieuwe Euro5+ en Euro6 motoren koel te houden. Dus niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het gehele front is overigens uit veiligheidsoogpunt met 14 centimeter verlengd.

Bij de Vito kan gekozen worden uit voor- en achterwielaandrijving of zelfs vierwielaandrijving, waarbij de prijs van de eerstgenoemde versie zelfs lager is dan die van zijn voorganger, terwijl deze nieuwe Vito op verschillende gebieden beter presteert en meer te bieden heeft. Waar zie je dat nog tegenwoordig?

Belangrijke factor voor de gebruiker is dat deze Vito aanzienlijk stiller is geworden door gebruikmaking van geluiddempende materialen en afdichtingen. Ik heb het al eerder geconstateerd bij dit soort bedrijfswagens, maar ook deze Mercedes-Benz rijdt praktisch als een personenauto en het interieur doet daar ook niet voor onder. Heel prettig!

Elektronische stuurbekrachtiging, lastafhankelijke ESP, zijwindassistent, attentionassist, rijstrookassistent, TPMS en airbags zijn standaard. Daarnaast zijn er onder meer handige led-verlichting, actieve parkeerhulp, collision prevention assist, rijstrookassist en achteruitcamera met aankoppelhulp als opties verkrijgbaar. Voor de ondernemer is natuurlijk interessant dat de kwaliteitswinst onder meer resulteert in een onderhoudsinterval van 40.000 km of twee jaar en een daling van de onderhoudskosten met een royale 6%. Een echte Mercedes-Benz dus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen