“De meest gewilde zakenauto van Nederland”

“Momenteel de meest gewilde zakenauto van Nederland”, volgens Jan Willem Cox van Mercedes-Benz Leiden.

“Het is natuurlijk ook een unieke auto. Een echte C-Klasse met maar 7% bijtelling en dat scheelt nogal een slok op een borrel als je gewend bent netto zo’n 600 euro af te tikken of met deze Mercedes-Benz een kleine 150, plus het genot hem met zo’n lage bijtelling nu ook privé te kunnen gaan gebruiken. Echt een fiscale zorg minder. En dat heeft zakenrijdend Nederland snel ingezien, want de hele jaarvoorraad voor ons land van 2500 exemplaren is nu al op. Een ongekend fenomeen. Kopers stonden in de rij en boden zelfs 2500 euro bovenop de catalogusprijs om dit jaar maar deze Plug In Hybrid geleverd te krijgen. Momenteel voert de directie van Mercedes-Benz Nederland gesprekken met de fabriek in Duitsland om extra productie-aantallen te kunnen bewerkstelligen. Afgezien van het bijtellingsvoordeel is deze C-Klasse natuurlijk een hele fraaie en luxe zakenauto met 280 pk met veel eigentijdse gadgets zoals de app waarmee je vanuit je luie stoel in de kamer via je mobile het interieur laat voorverwarmen of kan kijken hoeveel brandstof nog in de tank zit. Naast deze C-Klasse maakt Mercedes-Benz momenteel hele mooie modellen en er staat voor het komend najaar nog een aantal in de planning”, memoreert Jan Willem enthousiast!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen