Verdel ICT & Media: Al jouw ICT-zaken onder één dak

Net verhuisd of al een tijdje op zoek naar een partner die jouw ICT-zaken van internet tot telefonie netjes regelt? Bereikbaar zijn is tegenwoordig zeer belangrijk. En hoe fijn is het wanneer je dit kunt overlaten aan die betrouwbare partij om de hoek?

Verdel ICT & Media gaat graag een partnership met jou of jouw bedrijf aan. Door intensieve samenwerking kan Verdel een totaaloplossing aanbieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van bellen via het internet met Voice over IP, een back-up van jouw server in de cloud of een professionele digitale mailing naar je klanten? Verdel ICT & Media regelt al jouw ICT-zaken van A tot Z.

De voordelen
Waarom zou je kiezen voor Verdel ICT & Media en niet voor een van de grote jongens? Het dienstenaanbod is gelijk, maar de persoonlijke service het grote voordeel. Duurzame relaties met klanten drijven het team om steeds weer met nieuwere en efficiëntere oplossingen te komen. Een andere prettige bijkomstigheid is dat er altijd een vast contactpersoon is die je voor vragen of suggesties kunt bellen of mailen.

Over Verdel ICT & Media
Verdel is een totaalpartner op het gebied van ICT & Media. Naast een automatiseringstak, computer- en printshop focust zij zich op (online) communicatie en web- en applicatieontwikkeling. Januari jongstleden vierde het bedrijf haar 15-jarig jubileum. In vijftien jaar tijd is Verdel  ICT & Media uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met 37 medewerkers dat maatschappelijk en lokaal zeer betrokken is.

Meer weten? Kom gerust langs voor een kop koffie in de Verdel Bar om de mogelijkheden te bespreken.

Verdel ICT & Media
Veenderveld 32, 2371 TV Roelofarendsveen
T 071-3310184
E [email protected]
www.verdel.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam