Goede resultaten bij Van Poelgeest in 2014

DOOR JOHN VROOM

“Ondanks de sterke daling van de autoverkoop hebben wij ook in het afgelopen jaar weer goede resultaten weten te behalen op zowel Sales- als AfterSales-gebied”, blikt Vestigingsdirecteur Michel Heus van BMW/MINI dealer Van Poelgeest in Noordwijk terug.

“Mede door de eerdere verhuizing naar een groter en moderner pand op het Bedrijvenpark ‘s-Gravendijck in Noordwijk konden wij, door de bijna twee keer zo grote showroom, optimaal ruimte bieden aan het steeds groter wordende modellengamma van BMW, waarbij veel aandacht besteed wordt aan de merkbeleving, met op de eerste etage volop ruimte voor de presentatie van ‘jong gebruikt’ uit de BMW Premium Selection en de MINI Next collectie. Na de succesvolle ombouw van ons pand in Noordwijk in de nieuwe BMW en MINI huisstijl, heeft die recentelijk ook plaatsgevonden in onze volledig nieuwe, State of the Art, Van Poelgeest vestiging in Heemstede.

Eveneens van invloed waren de showroomintroducties, maar ook door de personeelsuitbreiding van het After-Sales Team en de aanstelling van een Product Genius die specifiek zorgdraagt voor een optimale aflevering van de verkochte modellen, waardoor er nog meer focus op aandacht voor onze relaties is komen te liggen. Door ons pro-actieve beleid op het gebied van Klanttevredenheid zijn wij er ook in 2014 weer in geslaagd op een goede plaats te eindigen op de ranglijst van BMW dealers in Nederland. Met het verkregen i-agentschap voor de elektrische BMW modellen en de showroomintroducties van de nieuwe BMW 2 Serie Cabriolet, de BMW 2 Serie Gran Tourer, de BMW 7 Serie, de BMW X1 en de nieuwe MINI Clubman en de MINI Cooper John Works in het vooruitzicht, zien wij het jaar 2015 dan ook met vertrouwen tegemoet

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen