3WT ICT Solutions: “We lopen graag voor de muziek uit”

3WT biedt bedrijven totaaloplossingen op automatiserings-gebied. Met als specialiteit mobiele verkoopsystemen en de bijbehorende software voor bloemenhandelaren en andere ambulante verkopers. Robbert Janssen en Mark Huisinga, mede-eigenaren van het tien man tellende bedrijf, lichten dit bijzondere product toe.

Het meest tastbare deel van het mobiele verkoopsysteem is de handcomputer, een apparaat dat vanwege het gebruik buiten, vaak onder extreme weersomstandigheden, robuust moet zijn. Het product is eenvoudig in gebruik en bewijst al jaren zijn waarde voor met name bloemengroothandelaren, die met vrachtwagens vol bloemen naar het buitenland rijden, waar ze detaillisten bedienen. Ter plekke kunnen zij de transactiegegevens invoeren en nota’s printen. En er is een koppeling met het factureringssysteem en andere ICT-applicaties van het betreffende bedrijf.

Alles in één hand

In 2003 is de software en de technologie van de mobiele verkoopsystemen, die dateren van 1988, overgegaan naar 3WT, dat in dat jaar werd opgericht. Daarmee ontstond één bedrijf dat zich sindsdien richt op mobiele verkoop-systemen en kantoorautomatisering, inclusief systeem- en netwerkbeheer en diverse softwaresystemen voor onder andere administraties.

“Hierdoor kunnen we klanten op alle gebieden helpen, terwijl we alle werkzaamheden in één hand hebben,” zeggen Mark Huisinga en Robbert Janssen. “We sturen niet voor elk wissewasje een rekening en we gooien niets over de schutting. We hebben korte lijntjes en reageren snel. Dat moet ook wel, want met name bloemen- handelaren werken niet van negen tot vijf en hebben op elk moment van de dag vragen. Via de telefoon en steeds vaker ook via sms en WhatsApp lossen we problemen op.”

Nieuwe generatie

Ander kenmerkend punt van 3WT is dat het bedrijf voorop loopt met de ontwikkeling van de software. De technologie en de software worden steeds beter, wat onder andere geleid heeft tot een nieuwe generatie software voor mobiele verkoop: Nevolution Mobile. En de klant vraagt om nieuwe toepassingen, bijvoorbeeld koppeling met kassasystemen in verkoophallen en verkoop via webshops, waardoor systemen op elkaar aangesloten moeten worden.

“We lopen graag voor de muziek uit,” zeggen Mark en Robbert. “Daarom zijn we nu ook bezig om de software voor mobiele verkoop geschikt te maken voor tablets en smartphones, die verbonden zijn met de computers op de zaak. En we ontwikkelen apps. Dat maakt het allemaal heel enerverend en spannend. De uitdaging voor ons is nu om ook andere branches te benaderen met onze diensten, bijvoorbeeld ambulante verkopers van groente of markthandelaren. Geïnteresseerden kunnen ons vrijblijvend om advies vragen.”

3WT ICT Solutions

Lireweg 27-29
2153 PH Nieuw-Vennep
T: 088 – 77 44 111
I: www.3wt.nl
E: [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam