Volvo V70 Nordic +: Strak, stoer en stijlvol

Let op, 20% bijtelling, dus prima voorelkaar en dan ook nog superluxe uitgevoerd. Ik kan mij zo voorstellen dat als je een representatieve zakenauto zoekt die ook ruimte biedt aan je gezin en eens niet wilt kiezen uit het wat algemeen wordende Duitse zakenauto-aanbod met hun imago’s, dat een Volvo V70 op het verlanglijstje komt te staan. Zeker nu in de Nordic + uitvoering.

Door: John Vroom

Smullen

Volvo vind ik zo’n automerk waar in principe een beschaafd koperspubliek in rijdt. Model is strak, stoer en stijlvol met een goed herkenbare grille. Het interieur is een klasse apart. Vorstelijk zitmeubilair en het dashboard is imposant. Met name de middenconsole, die B&O audio-liefhebbers erg zal aanspreken. Strak en vooral functioneel. Ik zal de complete lijst Nordic + extra’s niet opsommen, maar wat dacht u van Lichtmetalen 17” velgen, Boodschappentashouder, Luchtvochtigheidssensor, Parkeerverwarming met timer, Leren interieur, Verwarmbare ruitensproeierkoppen, Verwarmbare voorruit, Elektrisch inklapbare buitenspiegels met grondverlichting, Chromen sierlijsten onderin bumper en ga zo maar even door. Smullen toch?

Veilig

Veiligheid staat bij Volvo centraal. Persoonlijk word ik wat nerveus van al die meedenkende ingebouwde veiligheidsopties met lampjes en piepjes, maar het geeft wel een veilig gevoel en dat is natuurlijk typisch Volvo. Hoe deze Volvo rijdt moet u eigenlijk zelf ervaren, dus rij eens langs bij Svala in Leiderdorp voor een persoonlijke proefrit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *