Beslis op tijd over je nieuwe salarisadministrateur

Ben je niet tevreden over je huidige salaris-administrateur? Overweeg je om met ingang van 1 januari 2015 over te stappen naar een nieuwe aanbieder? Dan is het belangrijk om daarover op korte termijn een beslissing te nemen. Veel aanbieders van salarisadministraties hanteren een opzegtermijn van zes maanden. Dit betekent dat er in zulke gevallen al in juni een beslissing moet worden genomen over de keuze van de nieuwe salarisadministrateur.

Prijs en kwaliteit

Als ondernemer zoek je goede en efficiënte oplossingen voor je bedrijfsvraagstukken. Vanzelfsprekend wil je voor die oplossingen niet teveel betalen. Neem bijvoorbeeld je salarisadministratie. Dat is een terrein, waar je flink wat verschillen ziet tussen aanbieders. Niet alleen als het gaat om de prijs, maar ook op het punt van de kwaliteit.

Ervaring

Bij JAN© hebben wij veel ervaring op dit gebied. Wij verzorgen al jaren de salarisadministraties van een groot aantal Nederlandse ondernemingen in het Midden- en kleinbedrijf. We weten wat onze klanten belangrijk vinden en we weten ook hoe we dat moeten leveren op een betrouwbare manier en met een aantrekkelijk kostenniveau.

Sterke eigenschappen

Als wij je salarisadministratie verzorgen, dan heeft dat grote voordelen. Wij werken met een online systeem dat zeer compleet en gebruiksvriendelijk is, het heeft een aantal sterke eigenschappen.

• Het systeem is 24/7 beschikbaar.
• Aantrekkelijk lage vaste kosten per strook per maand.
• Diverse functies voor HR, waaronder een handige verlof- en verzuimregistratie die eenvoudig is bij te houden.
• Mogelijkheid tot het maken van proforma berekeningen.
• Digitaal archief waar alle salarisdocumenten zijn terug te vinden.
• Inlogmogelijkheid voor medewerkers. Zij kunnen 24/7 hun salarisstroken en jaaropgaven inzien en downloaden.
• Rechtstreekse koppelingen met diverse verzuimverzekeringen en boekhoudsoftware zodat alle gegevens automatisch worden doorgezet en niet meer handmatig/dubbel ingevoerd hoeven te worden.

Rosa Kromhout-van der meer, Senior Salarisadministrateur / adviseurJAN© Accountants & Belastingadviseurs / www.jan.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *