Mitsubishi Outlander PHEV: “Een aparte beleving”

Als autoliefhebber rij je met veel elektrische en Hybride modellen toch een beetje voor schut, want zeg nou eerlijk, mooi zijn ze meestal niet, nog afgezien wat de buren van je vinden als fiscale profiteur of als milieunerd.

Door: John Vroom 

Met de elektrische Mitsubishi Outlander PHEV heb je hier geen last van, want je moet wel heel goed kijken om het verschil te zien met de ‘gewone’ stoere Outlander. Maar je hebt wel de voordelen. Geen BPM, 7% bijtelling, geen wegenbelasting, geen oplaadpaalneurose omdat je een benzinemotor als back-up hebt en ook een ruime 5-zitter die zelfs de caravan kan trekken. Wat wil je nog meer als zakelijk rijder met een gezin.

Groot voordeel is dat de PHEV zodanig is ontworpen dat de elektrische aandrijfcomponenten heel slim zijn weggewerkt zodat er nauwelijks zitruimte ingeleverd hoeft te worden en wat de bagageruimte betreft gaan er een kleine 15 literpakken Magere Yoghurt minder in dan bij de ‘gewone’. Het enige nadeel is dat hij niet als 7-zitter leverbaar is, maar ja, grote gezinnen zijn toch niet meer 2014. Het lekkerst rij je met deze PHEV als je niet technisch geïnteresseerd bent, want het is een volledig zorgeloze auto, want deze Outlander kiest zelf de beste strategie om zo veel mogelijk elektrisch te rijden. Ik zal u de details besparen en raakt de elektriciteit op dan schakelt hij gewoon over op benzine. Rijden met de Outlander is een aparte beleving. Ik zou eens langsgaan bij dealer Oudshoorn om het zelf te ervaren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen