BMW 2 Serie Coupé: “Een auto voor een selecte groep liefhebbers”

Echt een auto voor een selecte groep liefhebbers. Met deze nieuwe BMW 2 Serie Coupé kan je naar mijn idee twee kanten op. Of je kiest deze sportieve beauty in een beschaafde kleur met fraai combinerende leren interieurbekleding, her en der wat smaakvolle chroomaccenten op sjieke lichtmetalen velgen of je gaat voor een spierwitte in de M uitvoering met alle mogelijke sportieve en opvallende opties en dan ontstaat er een ‘beuker’, zoals ze dat noemen. U begrijpt dat mijn voorkeur uitgaat naar de eerste categorie. Smaken verschillen en dat mag gelukkig. Maar over Fleur zullen we het ongetwijfeld snel eens zijn. Sportief, sprankelend en sophisticated. Toch?

Door: John Vroom

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *