Kamsteeg Auto Plaza opent nieuwe vestiging

“SKODA en SEAT krijgen nu de aandacht die ze verdienen”.

Sinds eind 2013 verkoopt Kamsteeg Auto Plaza behalve Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens ook SKODA en SEAT. Een logische volgende stap is dat deze beide merken een eigen verkoop- en servicevestiging krijgen. Dat gebeurt eind maart. Dan opent Kamsteeg aan de Leidse Amphoraweg 2-4 een pand van 2165 m2.

“Dat we een vestiging openen, is uniek in deze tijd,” zegt directeur Richard Steegers van de circa 160 medewerkers tellende Kamsteeg Auto Groep. “Dit laat zien dat we vertrouwen hebben in de toekomst en dat we de ambitie hebben om verder te groeien. Kamsteeg enerzijds en SKODA en SEAT anderzijds zijn bekende merken, de een regionaal, de ander landelijk. Die sterke combinatie moet ervoor zorgen dat het marktaandeel van beide merken in Leiden en in de Duin- en Bollenstreek wordt vergroot. Het vertrouwen is er.”

Goed bereikbaar

De nieuwe vestiging van Kamsteeg Auto Plaza zit op een A-locatie aan het water, op de hoek van de Amphoraweg en de N206, de doorgaande weg van Leiden naar Katwijk en Voorschoten. De SKODA- en SEAT-dealer is dus goed bereikbaar voor de klanten, die grofweg zijn te vinden tussen Wassenaar en Haarlemmermeer en vanaf de zee tot aan de A4. “Maar klanten die verder weg wonen, zijn vanzelfsprekend ook welkom,” zegt Richard Steegers lachend. Tegelijkertijd met de ingebruikname van het nieuwe pand, dat ruim is opgezet en mooi licht is dankzij de koepels op het dak, professionaliseert Kamsteeg de verkoop en de bijbehorende service. Zodat de klant verzekerd is van gespecialiseerd personeel, dat alles weet van SKODA en SEAT. Richard Steegers: “SKODA en SEAT krijgen nu de aandacht die ze verdienen.”

Snel groeien

De verkoop, service en onderhoud van SKODA en SEAT gaan over van de Kamsteeg-vestigingen in Voorschoten en Noordwijk naar Leiden. Wel blijft Noordwijk een servicevestiging voor KODA en SEAT, zodat ook klanten uit de Bollenstreek op slechts enkele minuten rijafstand geholpen kunnen worden. Vooralsnog bestaat het team in Leiden uit drie sales- en vier servicemedewerkers, maar de verwachting is dat dit aantal snel groeit.

SKODA en SEAT hebben voor zakelijke rijders zeer aantrekkelijke modellen (zie kader). En er zijn volop mogelijkheden voor operational lease, financial lease en het afsluiten van verzekeringen. Hiervoor wordt al jarenlang samengewerkt met Kamsteeg Auto Lease. Verder is alles erop gericht om de klanten snel weer op weg te helpen in geval van calamiteiten en onderhoud. Zo zorgt Kamsteeg bijvoorbeeld voor vervangend vervoer, is er een haal- en brengservice en kunnen klanten desgewenst een fiets lenen. Ook biedt Kamsteeg mobiliteitsservice aan: klanten die onverhoopt stil komen te staan, krijgen meteen hulp van een professional.

Gratis WiFi

Vanzelfsprekend is er in de vestiging gratis WiFi voor klanten die even moeten wachten op hun auto, bijvoorbeeld als ze gebruikmaken van de expresservice: kleine werkzaamheden als lampjes verwisselen, ruitenwisserbladen vervangen, het controleren en bijvullen van vloeistoffen en het op spanning brengen van banden. Terwijl de monteurs deze werkzaamheden uitvoeren, wacht de klant in de comfortabele ontvangstruimte, waar koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar zijn. Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid.

Populaire modellen voor zakelijke rijders

De populairste modellen van SKODA en SEAT voor zakelijke rijders zijn de SKODA Octavia Combi Greenline en de SEAT Leon ST. Beide auto’s hebben slechts 14% bijtelling en zijn daardoor uitermate populair bij leaserijders.

SKODA Octavia Combi Greenline

Het SKODA-model is vooral populair omdat het een van de ruimste personenauto’s is met 14% bijtelling. De Octavia Combi Greenline is een absolute uitblinker qua ruimte, zakelijke uitstraling, gebruiksgemak en comfort. De bagageruimte is met een maximale inhoud van 1740 liter enorm te noemen. Ondanks de lage bijtelling is het model uit te breiden met tal van opties, zoals navigatiesysteem Columbus, parkeerassistentie, halflederen bekleding en stoelverwarming.

SEAT Leon ST

De SEAT Leon ST is vooral geliefd vanwege zijn sportieve uiterlijk (en natuurlijk de lage bijtelling van 14%). Het model bewijst dat een sportieve inborst en een grote veelzijdigheid uitstekend samengaan. Kenmerkend zijn het fraaie design, de scherpe rijeigenschappen en de forse bagageruimte. Ook prettig is dat de auto een van de zuinigste wagens is die er op dit moment op de markt is.

Benieuwd naar deze fiscaal aantrekkelijke modellen? Neem dan contact op met een van de medewerkers. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de nieuwe showroom in Leiden.

Kamsteeg Auto Plaza

Amphoraweg 2-4
2332 EE Leiden
I www.kamsteeg.nl
T (071) 535 17 20

Kamsteeg Auto Lease

Lammenschansweg 144
2321 JX Leiden
I www.kamsteegautolease.nl
T (071) 750 55 05

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen