Ford dealer Van Bunningen aangesteld als Ford Bedrijfswagen Centrum

Ford dealer Van Bunningen is al ruim 90 jaar een begrip in de regio met momenteel vestigingen in Alphen aan de Rijn, Bodegraven, Leiden, Woerden en Gouda. In de loop der jaren hebben zij een uitstekende reputatie opgebouwd voor wat betreft personenauto’s, maar ook op het gebied van bedrijfswagens.

Door: John Vroom

Sinds kort is Van Bunningen tevens als één van de 43 Ford dealers aangesteld als Ford Bedrijfswagen Centrum. En dat word je niet zomaar. Je moet in alle aspecten van je bedrijfsvoering van het feit doordrongen zijn dat ‘bedrijfswagens moeten rijden’. Voor iedere ondernemer is zijn bedrijfswagen zijn gereedschap dat helemaal op maat gemaakt is en zo min mogelijk in de werkplaats moet staan, want ook hierbij is voor hem verloren tijd, verloren geld. En wat geld betreft is voor een ondernemer de kilometerkostprijs eveneens een cruciale factor.

Naast functionaliteit en uitgebreide garanties biedt het merk Ford met een laag brandstofverbruik, een hoge restwaarde en ruime service-intervallen in dat opzicht een prima product. Dat bedrijfswagens een geheel andere markt is en een andere aanpak vereist dan personenauto’s realiseert Van Bunningen zich ook terdege. Daarom hebben zij voor de bewerking van de zakelijke markt een speciale bedrijfswagenadviseur aangesteld, Gijs de Rooij die al 25 jaar ervaring heeft op dat gebied. Op korte termijn zal trouwens een 2e collega voor deze marktbewerking worden aangesteld. In het kader van ‘ontzorgen’ adviseren zij niet alleen bij de keus van een nieuwe bedrijfswagen, maar zij coördineren ook het hele traject, waardoor zij een product op maat leveren, waarbij het niet alleen om chassisopbouw, laadbakken, laadkranen en betimmering gaat, maar ook om de huisstijl-

bestickering tot en met de verzekering en financieringsvormen. Wat After-Sales betreft heeft Van Bunningen gespecialiseerde bedrijfswagenbalies, waar ter plekke of telefonisch afspraken gemaakt kunnen worden voor onderhoud en het bedrijfsklaar houden van bedrijfswagens, waarop de servicewerkplaats volledig is afgestemd. Enerzijds omdat zij beschikken over geavanceerde apparatuur op het gebied van elektronica en techniek en anderzijds omdat zij met technisch gespecialiseerd bedrijfswagenpersoneel werken.

Belangrijk jaar

Dit jaar wordt trouwens een belangrijk jaar voor de bedrijfswagenlijn van Ford. Met de introductie van de Ford Transit Connect Econetic [met 20% bijtelling] begin dit jaar presenteerde Ford de tweede Ford Bedrijfswagen van een geheel nieuwe lijn bedrijfswagens die later dit jaar in de showroom zal staan. De Ford Transit Connect, de Ford Transit 2-Tons en de Ford Courier. Kortom over het merk Ford en haar dealer Van Bunningen zult u ongetwijfeld meer horen dit jaar in dit magazine.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *