De nieuwe Fiat 500L Living: Superruim

Ik ben een grote fan van het Italiaanse merk Fiat. Altijd al geweest, want ze slagen er steeds weer in leuke, praktische, prijsprettige en stijlvolle kleine auto’s te produceren, met een eigen karakter.

Neem nu de laatste telg in het 500-gamma, de 500L Living. Een stukje langer aan de achterkant dan de 500L, waardoor er nu een 7-zitter is ontstaan. Hoe stoer is het niet voor ‘coole’ zakenvaders en -moeders je kinderen met vriendjes hierin naar de tennisbaan te rijden? Superchill toch? Eigenlijk lijkt hij helemaal niet op de 500, maar ach, dat deed de Multipla ook niet in vergelijk met de 600 in de jaren ‘60.  Wat bolle, vierkante lijnen die een stoer geheel vormen in een 5-deurs uitvoering. Met het Fold & Tumble systeem van de inklapbare stoelen zijn volgens Fiat zo’n 1500 verschillende configuraties te maken. Ik heb ze niet uitgeprobeerd, maar het klinkt in ieder geval multifunctioneel. Erg leuk vind ik de speelsheid in het interieur. Een functioneel dashboard van hoogglanzende kunststof in de kleur van de auto. Een leuk dikleren, beetje vierkant, stuur. Klokken met witte wijzerplaten. Zitmeubilair in frisse coördinerende kleuren, zoals rood, beige of zwart. Keus uit een Twin Air motor op Groengas,Twin Air benzinemotor of als je wilt dieselen een 1.3 of 1.6-liter Multi-Jet motor. Ik vind hem echt té leuk!

Richard Augustinus, Abswoude Autopromenade: ‘Veelzijdig en charmant’

“De 500L Living is de nieuwe Magic Purpose Wagon van Fiat en heeft alle charmes van de Fiat 500 behouden en heeft bovendien de lenigheid en de compactheid van een middenklasser, het comfort en de aankleding van een stationwagon en de ruimte en veelzijdigheid van een MPV”, volgens Richard Augustinus van Abswoude Autopromenade in Noordwijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen