Kia Pro Cee’d GT: ongeremd genieten

Ik moet u bekennen dat ik het een verademing vind om na het testen van een serie verstandige, milieuvriendelijke, ruime, fiscaal gunstige, hoge modellen een echte GT te berijden. De Kia Pro Cee’d GT. Leuk, sportief, bijna Italiaans ogend model. Forse standaard 18-inch wielen. Beetje gemeen ogend frontje met een bijzondere dagrijverlichting die bestaat uit 4 spotjes aan de zijkanten van de bumper. Mooi? Wel onderscheidend. De achterkant ziet er eveneens sportief met twee ovale uitlaatpijpjes. Ook het interieur ademt één en al sportiviteit uit. Prima zittende sportstoelen van Recaro met rood stiksel, een dikleren stuur, lekker gevormde pookknop, goed afleesbare klokken met info over het geleverde vermogen en turbodruk. Als je kiest voor de 1.6 liter viercilinder dan heb je in de GT zo’n 204 pk’s tot je beschikking. Een model dat vraagt om aangepakt te worden en ik heb dan ook niet nagelaten om hem flink op z’n donder te geven. Het is een prettige sprinter en je trekt hem soepel de bochten uit. Met het raam open hoor je een prettig brommetje, dat helaas verdwijnt zodra je het raam sluit door de goede geluidsisolatie. Het onderstel is verlaagd en de dempers zijn stugger dan de gewone Pro Cee’d en dat geeft hem een levendiger karakter. De besturing voelt eveneens steviger aan. Kortom een lekkere sportieve auto voor een prettige prijs die autorijden, wat mij betreft, maakt waarvoor het bedoeld is. Ongeremd genieten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen