Mercedes-Benz CLA: ‘Even wegdromen…’

Ik moet zeggen dat Mercedes-Benz momenteel hele mooie auto’s produceert. De nieuwe CLA is daar een goed voorbeeld van. De daklijn van een Coupé, ruiten zonder stijlen en een hoge taillelijn. Sterk geaccentueerde flanken met een vloeiende overgang naar de gespierde achterkant met sprekende details. Je kan deze CLA helemaal naar eigen [wan-] smaak samenstellen, maar ik zou gaan voor een eenvoudige, maar o zo chique zwarte, met niet al te opvallende lichtmetalen velgen en een zwart leren bekleding met subtiel rode contra-siernaden voor het toch wat spannende sportaccent in onder andere de stoelen, het stuur en de versnellingspookhoes.

Heerlijk om zo kijkend naar de CLA en Esther even weg te dromen over dit mooie wat het leven zo aangenaam maakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *